Općina Tisno započinje s izgradnjom novog dječjeg vrtića u Jezerima

Općina Tisno započinje s izgradnjom novog dječjeg vrtića s jaslicama i produženim boravkom u Jezerima vrijedan čija je procijenjena vrijednost četiri milijuna kuna

Općina je kao investitor od Upravnog odjela za uređenje i gradnju u Šibeniku ishodovala  građevinsku dozvolu za izgradnju građevine javne i društvene namjene predškolska ustanova – Dječji vrtić Ribica u Jezerima  Jezera u skladu s glavnim projektom projektanta Damira Lasinovića.

Ukupna procijenjena vrijednost radova iznosit će po procjeni projektanta četiri milijuna kuna, a Općina Tisno će nakon pravomoćnosti samog akta o gradnji započeti s procedurom javne nabave za navedeni projekt. Novi vrtić u Jezerima nalazit će se na istom mjestu gdje se nalazi i sada, a osim poludnevnog imat će i grupu za cjelodnevni boravak te jasličku skupinu.

Svi zainteresirani građani uvid u projekt novog Dječjeg vrtića mogu pogledati u prostorijama Općine Tisno svakog radnog dana od 8 do 15 sati.

Foto: Tisno.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.