Općini Tisno odobreno 350 tisuća kuna za uređenje trga ispred škole u Betini

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrilo je Općini Tisno 350.000 kuna za uređenja trga ispred škole u Betini prema projektu s kojim je Općina aplicirala sukladno Javnom pozivu Program za razvoj otoka 2019.

Postupak javne nabave za radove uređenja parka je tijeku, a završetak radova se očekuje do početka turističke sezone 2019. godine.

Cilj Programa za razvoj otoka je stvaranje preduvjeta za održiv gospodarski i društveni razvoj povećanjem kvalitete života na otocima kroz poticanje razvoja otočnih specifičnosti.

Provedba programa odnosi se na naseljene otoke Republike Hrvatske koji se nalaze na području šest jedinica područne samouprave, odnosno šest obalno-otočnih županija i to Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska kojima otoci teritorijalno i administrativno pripadaju.

(Foto: Tisno.hr)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.