Požar u kući u Betini oštetio cijeli stan: Općina Tisno pomoći će ocu s malodobnom djecom

Rušenje cijevi dimnjaka na hrpu odjeće uzrok je požara koji je jučer oko 11,25 sati izbio u obiteljskoj kući u Betini na adresi Zdraće 13. U trenutku izbijanja požara u kući nije bilo nikoga, a vatra je zahvatila klima uređaj i hladnjak. Naposlijetku je čađa oštetila čitavi stan, zbog čega je Općina Tisno odlučila pomoći obnovu stana u kojem živi otac s malodobnom djecom.

Požar je ugašen sat vremena kasnije brzom intervencijom tri vatrogasca iz Javne vatrogasne postrojbe Vodice i tri vatrogasna dobrovoljca iz DVD-a Tisno.

U trenutku izbijanja požara, u obiteljskoj kući nije bilo nikoga, no na teren su uz vatrogasce i policiju izašli i komunalni redari Općine Tisno.

– U Općini Tisno danas je dogovoren sastanak s ocem malodobne djece kojima je stan u kući u Betini izgorio. Po našoj procjeni bit će potrebna kompletna obnova i Općina će sa svojim službama preuzeti na sebe obvezu da se stan što prije vrati u funkciju za stanovanje – kazao nam je načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.