Rapisane javne nabave za sanaciju tišnjanskog mosta i cestu D-121

Hrvatske ceste d.o.o. raspisale su javna nadmetanja za dvije važne investicije na području Općine Tisno: sanaciju nožice trupa ceste D-121 i sanaciju kompletnog mosta u Tisnome.

Sanacija nožice trupa ceste D-121 investicija je vrijedna 3,3 milijuna kuna bez PDV-a.  Izvršit će se radovi uređenja nožice nasipa državne ceste izgradnjom obalnog zida u svrhu zaštite od erozije uslijed djelovanja morskih valova. S obzirom na širinu zahvata, u cijeloj dužini uređenja nožice nasipa državne ceste, izgraditi će se obalna šetnica na plaži Banj širine 3 m i dužine 1,2 kilometra koja će služiti u turističke svrhe, sa stepeništem za pristup istoj i sa hortikulturnim uređenjem pokosa nasipa.

Procijenjena vrijednost sanacije tišnjanskog mosta je 2,1 milijuna kuna i uključuje kompletno uređenje mosta – kolničke površine, ograde i javne rasvjete. Postupci javne nabave trajati će 20 dana

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.