‘Regule Pegule’ centar Betine pretvaraju u nogometni raj

 

MNK Kalafat iz Betine 22. i 23. prosinca organizira  tradicionalni 9. malonogometni turnir ‘Regule-Pegule’.

Ždrijeb je u četvrtak navečer, a ekipe su podijeljene generacijski, od najmlađih pa do najstarijih sudionika. Također, kao i do sada, ‘Regule-Pegule’ će imati i ženske natjecateljske ekipe.

– Ovogodišnje ‘Regule-Pegule’ planirane su dugo i pomno, pa će se igrati na umjetnoj travi koju je MNK Kalafat naručio još za vrijeme ljeta, a ograde ili tzv. Šponde su također u fazi završetka pa će se centar Betine u petak i subotu pretvoriti u pravi mali nogometni raj. Pozvani su svi, a kako je ovo vrijeme adventa, MNK Kalafat će ponuditi svim posjetiteljima razne božićne delicije, dobro piće i vrhunsku zabavu – poručuju organizatori.

Jedan od organizatora ovogodišnjeg turnira, ujedno i dopredsjednik MNK Kalafata, Marko Periš ističe  kako ovogodišnje Regule-Pegule označavaju i pripremu za sljedeću godinu gdje će pokušati to sve skupa organizirati na većoj razini, odnosno proširiti mjesni turnir sa brojem sudionika iz drugih mjesta i gradova u našoj županiji.

25394690_1537954782907444_2627811468288013687_o

– Regule Pegule osim što organizacijski predstavljaju zanimljiv koncept turnira, one su također i svojevrsna razbibriga koja oduševi sve posjetitelje, a MNK Kalafat kao organizator nudi sva pića i hranu po promotivnim cijenama – kazao je tajnik MNK Kalafata, Nikola Bosna.

betina

MNK Kalafat je klub koji u Betini djeluje više od desetljeća, a kroz klupsku karijeru osvojili su brojne lige i natjecanja, ali ono za što se najviše zalažu je oživljavanje sportskog duha kod mladih i starih te organiziranje manifestacije poput Škatule Šuherinov(turnir po uzoru na Kutiju Šibica), turnira Kafića te   ‘Regula Pegula’ kako bi doprinosili razvoju lokalnu zajednicu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.