Tišnjani u Češkoj sudjelovali u europskom projektu ‘Budi aktivan’

Predstavnici tišnjanskih udruga KUD Koledišće, Hartić, Zora, Malonogometni klub Jezera, djelatnici Narodne knjižnice i čitaonice Tisno u pratnji donačelnika Općine Tisno Miljenka Meštrova i općinskog vijećnika Karla Klarina, sudjelovali su od od 6. do 12. veljače u projektu pod ‘Budi Aktivan’ u gradu prijatelju Velké Meziříčí u Republici Češkoj.

Sudionici su imali češke domaćine s kojima su aktivno radili na zajedničkom nastupu koji se održao prošlog petka. Malonogometaši Jezera prijateljski susret s češkim malonogometašima odigrali su u srijedui tijesno poraženi u utakmici prepunoj odličnih poteza s obje strane. Subota je bila predviđena za posjet Brnu, najvećem gradu Moravske.

– Prepuni dojmova vratili su se svojim domovima i s radošću očekujemo posjet velkomeziřičske Osnovne glazbene škole  koja će krajem rujna uveličati 90. obljetnicu postojanja KUD-a Hartić, poručuju iz Općine Tisno.

tisno 2 tisno 3 tisno

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.