Tišnjanska knjižnica organizira ‘zdravo’ predavanje

U Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno u četvrtak, 11. siječnja održat će se predavanje ‘Alkalno za zdravlje’ gjde će Tarra Barat pričati o načinu prehrane koji može pomoći održati organizam u ravnoteži.

Umorni? Patite od kroničnih bolesti? Imate problema s probavom? Kad ste se zadnji put naspavali kao beba? Pretjerana kiselost organizma problem je današnjeg čovjeka – dovodi do umora, nedostatka energije, oslabljenog imuniteta, pretjerane debljine, a ako potraje duže može dovesti do raznih oboljenja uključujući rak, dijabetes, osteoartritis i mnoge druge. Dobro zdravlje ovisi o alkalnosti, tj. lužnatosti organizma.

– Naša će gošća Tarra Barat u četvrtak održati predavanje o načinu prehrane koji može pomoći održati organizam u ravnoteži. Naučit ćemo kako poboljšati zdravlje praćenjem pH vrijednosti i unošenjem namirnica prilagođenih različitim potrebama -poručuju iz Knjižnice.

Tarra Barat završila je u Americi Interdisciplinarni studij na Omega institutu. Godinama se bavi proučavanjem kiselosti-lužnatosti organizma i prošla je razne izobrazbe i edukacije za poboljšanje kvalitete zdravlja. Pisala je za mnoge časopise i novine na temu unapređenja kvalitete života, autorica je knjiga ‘Jači od stresa’ i ‘Stres- najveći ubojica današnjeg čovjeka’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.