Tišnjanska knjižnica pridružila se nacionalnoj kampanji ‘Čitaj mi’

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno pridružuje se nacionalnoj kampanji ‘Čitaj mi’ koja se provodi u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga, 14. veljače pa tako organizira prikupljanje slikovnica i dječjih knjiga pod geslom ‘Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!’

Projektom ‘Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj’ osim što se djecu potiče da više čitaju, budi se kod njih svakako i ljubav prema čitanju, ali i darivanju. Akcija darivanja slikovnica kreće 5. veljače, a trajat će do 14. veljače na Dječjem odjelu knjižnice. Prikupljene knjige i slikovnice proslijedit će Dječjem odjelu šibenske bolnice u svrhu humanizacije hospitalizacije djece.

– Budući da nam je prvenstveni cilj ove akcije širenje zanimanja za čitanje, pozivamo sve koji nam se žele priključiti. Budite stoga volonter, darujte knjigu ili pak donesite knjigu ili slikovnicu u našu knjižnicu. Očekujemo da će ove godine odaziv biti veći nego prethodnih -poručuju iz Knjižnice.

Foto: arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.