Tišnjanski komunalci iduća dva tjedna uklanjat će nelegalne kamp kućice i kontejnere

Svi vlasnici kamp kućica, kontejnera i drugih pokretnih stambenih objekata na području Općine Tisno koji nemaju zakoniti akt o gradnji i koji su dobili obavijest o uklanjanju objekata, moraju ih maknuti inače će to učiniti komunalno redarstvo.

‘Mole se svi vlasnici pokretnih stambenih objekata na području Općine Tisno(kamp kućica, kontejnera i sl.) koji nemaju zakoniti akt o gradnji i koji su dobili obavijest o uklanjanju objekta, a prema kojem nisu postupili da sami uklone svoje objekte iz prostora, a sve zbog manjih troškova.

U suprotnom, komunalno redarstvo Općine Tisno, u sljedećih 15 dana, na temelju članka 49. Zakona o građevinskoj inspekciji će ukloniti takve objekte.  Navedeni objekti koji nemaju valjan akt o gradnji, a koji se nalaze izvan Prostornim planom utvrđene kamp zone se sukladno navedenom Zakonu smatraju nelegalnim objektima’, piše na stranicama Općine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.