Tišnjanski komunalci u nadzoru objekata pred turističku sezonu

Općina Tisno će prije početka nadolazeće turističke sezone sukladno odredbama novog Zakona o građevinskoj inspekciji putem komunalnih redara provesti nadzor te poduzeti sve potrebne mjere radi uklanjanja svih objekata postavljenih u prostoru protivno navedenom Zakonu. Uklanjat će se sve naprave i objekti s privatnih zemljišta za koje nije izdano rješenje o uvjetima građenja.

Mole se svi vlasnici takvih objekata (kamp-kućica, građevinskih kontejnera, ruševina i sl.) da svoje objekte sami na vrijeme uklone iz prostora te time olakšaju sebi i Općini Tisno kako bi bili pošteđeni uistinu značajnih financijskih troškova uklanjanja i sankcija. Ujedno podsjećaju na odredbe Odluke o komunalnom redu o obustavi građevinskih radova koji stvaraju buku za vrijeme trajanja turističke sezone u periodu od 15. lipnja do 15. rujna.

– Ovim putem skrećemo pozornost žiteljima i posjetiteljima Općine Tisno da sve nepravilnosti svakako prijave komunalnom redarstvu Općine Tisno kako bismo djelovali zajedno u cilju uvođenja reda u prostoru te očuvanja i zaštite prekrasnih uvala i drugih atraktivnih prostora od spomenutih bespravnih zahvata neprimjerenih počinitelja – poručuju iz Općine Tisno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.