Potrebno ispuniti zahtjev

Tišnjanskim umirovljenicima božićnica od 300 kunaFoto: Ilustracija

Svi umirovljenici s prebivalištem na području Općine Tisno, a koji nisu upisani u Evidenciju obveznika plaćanja poreza na kuće za odmor koju vodi Općina Tisno, imaju pravo na isplatu božićnice u iznosu od 300 kuna.

Sukladno navedenoj Odluci, da bi se božićnica isplatila, svaki umirovljenik dužan je popuniti zahtjev za isplatu božićnice, koji će se moći preuzeti i popunjen predati u pisarnici Općine Tisno u periodu od 02. do 13. prosinca. Uz popunjeni zahtjev potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice, kao dokaz o prebivalištu te zadnji odrezak od mirovine ili rješenje o mirovini, kao dokaz o mirovini, objavljeno je na službenim stranicama Općine.

Gotovinske isplate božićnica vršit će se u prostorijama Općine u periodu od 09. do 24. prosinca , po prethodno obavljenom pozivu svakom umirovljeniku s informacijom kada može doći predignuti svoju božićnicu.

Zahtjevi za isplatu božićnice neće se primati nakon navedenog roka, a ni isplate božićnica neće se isplaćivati nakon 24. prosinca 2019. godine.

– Slijedom navedenog molimo vas da predate svoj zahtjev za božićnicom u navedenom roku i po pozivu o isplati dođete predignuti svoju novčanu naknadu – pozivaju iz Općine Tisno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.