Tvrtka Titan Constructa gradit će vrtić u Tisnom vrijedan 3,6 milijuna kuna

Ponuda tvrtke Titan Constructa d.o.o. izabrana je najpovoljnijom u postupku javne nabave za izgradnju dječjeg vrtića u Tisnom. Ukupna cijena ponude s PDV-om iznosi 3,6 milijuna kuna te je tišnjanski načelnik Ivan Klarin donio odluku o odabiru najpovoljnije ponude.

Na temelju Odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU od 28. travnja 2014. , potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije prof. dr. sc. Branko Grčić i načelnik Ivan Klarin potpisali su ugovor o sufinanciranju izgradnje dječjeg vrtića s jaslicama u Tisnome. Prema Ugovoru, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU osiguralo je 3.200.000,00 kuna, a Općina Tisno iznos od 20% ukupne investicije – 800.000,00 kuna.Vrtić će osim skupina za djecu od 3-6 godina, imati i jasličku grupu, a kapacitet će biti dvostruko veći od postojećeg kapaciteta dječjeg vrtića u Tisnome koji trenutno radi u potpuno neadekvatnim uvjetima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.