U Tisnom radionice za sve uzraste o razvrstavanju otpada

Na području Općine Tisno od danas do 8. prosinca provodit će se Program edukativnih radionica o postupanju i razvrstavanju otpada u sklopu Projekta ‘Svi za jedno mjesto sreće gdje otpad nije smeće’.

Edukaciju građana će provesti komunalna tvrtka ‘Ježinac’ u suradnji sa Općinom Tisno i Narodnom knjižnicom i čitaonicom Tisno. U sklopu projekta planirane su radionice o odgovornom postupanju s otpadom koje će se održati u svim vrtićima i školama na području Općine Tisno, a završna priredba za djecu vrtića i škola  ‘Božićna eko bajka’ i dodjela nagrada za najbolji projekt od recikliranog otpada održat će se 8. prosinca u 17 sati  u vrtu ispred ambulante. Također u sklopu ovog projekta u Vijećnici Općine Tisno 5. prosinca u 18 sati biti će organizirana javna tribina tvrtke ‘Ježinca’ o postupanju s otpadom namijenjena odraslim stanovnicima Općine Tisno.

Tim projektom želi se potaknuti svijest o važnosti razvrstavanja otpada kod najmlađih na kojima svijet ostaje.

tisno otpad

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.