Uskršnja priredba po prvi put u Meštrovom vrtu: ‘Još je ljepši s ovoliko djece’

U Meštrovom vrtu u Tisnom u organizaciji Turističke zajednice Općine Tisno, Komunalnog poduzeća Ježinac, Narodne knjižnice i čitaonice Tisno te Općine Tisno održana je priredba ‘Ususret Uskrsu’.

Nakon otvaranja priredbe koju su otvorili članovi glazbenog zbora Osnovne škole Vjekoslava Kaleba iz Tisnog, načelnik Općine Tisno Ivan Klarin pozdravio je sve prisutne.

– Po prvi puta Uskršnju priredbu organiziramo u ovom predivnom vrtu a on je još ljepši kada je ovako popunjen djecom- naglasio je Klarin te poželio sretne i vesele nadolazeće uskrsne blagdane djeci i roditeljima.

U Meštrovom vrtu bio je predstavljen i mali sajam na kojem su svoje rukotvorine predstavila djeca iz Dječjeg vrtića Spužvica te Osnovne škole Vjekoslava Kaleba. Priredba se nastavila nastupom članova Glazbene škole Vjekoslava Kaleba iz Tisnog te potragom za čokoladnim jajima i zečićima.

Svi sudionici ove priredbe dobili su i zahvalnice za svoj nastup a mogli su se i poslužiti kroštulama, fritulama, palačinkama i sokom koje je pripremio Ceh ugostitelja Tisno.

(Foto: Općina Tisno)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.