Tišnjanske poklade

VIDEO Slobodni zidari, kockice i Malci prošetali Tisnom

Duško Jaramaz/PIXSELL

Veseli pokladni program u Tisnom započeo je jučer velikom maškaranom povorkom koja je prošla mjestom, a potom je u Društvenom domu pročitana optužba i obrana te suđenje Juri, nakon čega je uslijedio maskenbal i proglašenje najboljih maski uz nastup benda Spectrum.

Za nedjelju na rasporedu je mala maškarana povorka koja u 14.30 sati kreće iz Vile, a nakon defilea malih maškara kroz mjesto, u 15 sati u Društvenom domu slijedi dječji zabavni program.

Danas poslijepodne u Jezerima je na rasporedu Velika maškarana povorka, nakon čega će na Trgu Jezerana biti predstavljen Pokladni odbor, a sudionici će se počastiti gratis spizom. Navečer će ih zabavljati grupa Dišpet, a u 23 sata bit će proglašene maske godine uz bogate nagrade.

Mala maškarana povorka u ponedjeljak će prodefilirati Jezerima, a onda je i za njih pripremljen progrm uz dječju animatoricu, disco i karaoke show te bogate nagrade. U utorak će u 17.30 sati biti osuđen Jure, a Pokladni odbor ponovno će častiti hranom.

U Betini pokladni dani počinju danas u 15 sati maškaranim programom za djecu, a nastavljaju se u utorak velikom maškaranom povorkom, fažolijadom, čitanjem oporuke te završavaju maškaranim plesom u Restoranu na moru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.