Woodstock u Jezerima: Domaći izvođači pripremaju noć žestokog hrvatskog rocka

Sutra se u Jezerima u 21 sata na popularnoj Lokvi (na ulazu u mjesto) održava rock spektakl Woodstock s line-upom domaćih izvođača: Teški osjećaji (Tisno), Stone Tribe (Zadar), Bluvinil (Zagreb), Spectrum (Vodice), M.O.R.T (Sinj) i domaći bend Soul Hospital.

Idejni začetnik ove obećavajuće rock manifestacije je Ledi Milin Ungar – Rambe, čiju je ideju prepoznao i podržao TZ Jezera, sve kako bi domicilnom stanovništvu i stranim posjetiteljima omogućili jednu noć žestokog hrvatskog rocka. Woodstock Jezera je ime posudio od legendarnog trodnevnog koncerta održanog 1969. koji je okupio više od 400 tisuća posjetitelja i koji je promijenio izgled rock’n’rolla kao i način uživanja u njemu. Slična poruka kao i davne 1969. godine se želi poslati i sada ili prema riječima popularnog Rambe ‘Give peace and love the chance!’ na koncertu na koji su dobrodošli i bajkeri.

Woodstock Jezera je s oduševljenjem prihvaćen među domaćim stanovništvom, ali i turistima u potrazi za nekonvencionalnijim zvukom u usporedbi s klasičnim mediteranskim klapskim večerima. Sudeći prema ‘brujanju’ na jezerskim ulicama, Woodstock Jezera se očekuje s nestrpljenjem, a već sutra ćemo imati priliku uživati u žestokim zvukovima s jezerske Lokve.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.