Zabrana parkiranja u centru Betine

Na temelju Statuta Općine Tisno, načelnik Općine Ivan Klarin donio je odluku o zabrani parkiranja u centru mjesta Betine, točnije na adresi Trg na moru.

– Odluka će se početi primjenjivati od 15. ožujka 2014. godine i neće biti sezonskog karaktera. Prometno redarstvo kažnjavati će sve vozače koji ne budu poštivali ovu odluku. Parkiranje u centru mjesta Betine od 15. ožujka nadalje biti će dozvoljeno na području desno od caffe bara Muring te na novouređenom parkingu iza ‘parapeta’,  a sve ostale površine u centru mjesta biti će zabranjene za parking- kaže načelnik Ivan Klarin.

ODLUKU PROVODI JEŽINAC

Odluku će provesti komunalno poduzeće Ježinac postavljanjem prometnih znakova zabrane parkiranja te uklanjanjem horizontalne signalizacije, ocrtanih područja za slobodno parkiranje, a sankcionirati će komunalno redarstvo na temelju važećih zakonskih propisa. Neće biti moguće niti privremeno zaustavljanje osobnih vozila osim vozila dostave.

– Odluka je donesena s ciljem rasterećenja centra Betine od vozila, te izgradnjom drugih alternativnih parkirališta u samom središtu mjesta Betine- kaže načelnik Općine Tisno.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.