Tko zabranjuje kolumne Tihomiru Dujmoviću?

U Gradskoj knjižnici Vodice u ponedjeljak 10. veljače s početkom u 19 sati, novinar Tihomir Dujmović održat će promociju svoje knjige ‘Tko mi zabranjuje kolumne’. Uz autora na promociji će govoriti saborski zastupnik Goran Marić, a kolumne će kazivati hrvatski dramski umjetnik Vinko Kraljević.

Prema navodima Tihomira Dujmovića, kako je po priznanju samog uredništva tiražnog Večernjeg lista bio jedan od najčitanijih kolumnista, čije kolumne je samo preko interneta čitalo tjedno između deset i petnaest tisuća ljudi te uslijed snažnog političkog pritiska, kolumne su mu ipak zabranjene. Autoru je to bio dovoljan razlog da o svojoj sudbini tiska knjigu gdje je detaljno razložio kako mu je u samo desetak godina tri puta zabranjeno pisanje, u dva navrata i televizijske emisij te da je unatoč činjenici uspješnog dvanaestogodišnjeg voditeljstva talk show-a ‘Opasne veze’, Hrvatska televizija za njega uvijek bila zatvorena.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.