Dan sporta i zdravlja u Tribunju: Od nordijskog hodanja i spore utrke na biciklima, do informacija o zdravom životu

Dan sporta i zdravlja u Tribunju manifestacija je koja će se održati 27. svibnja od 16 do 22 sata u Tribunju. Riječ je o manifestaciji čiji je cilj cilj objediniti strast prema sportu i zdravom načinu života.

Dan sporta i zdravlja je zamišljen kao zabavna manifestacija koja će posjetiteljima dati informacije o zdravom načinu života, omogućiti da upoznaju i probaju različite sportske aktivnosti. S druge strane, suradnicima poput Herbalife-a i Farmacie otvoriti mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, Posjetitelji će također imati mogućnost mjerenja šećera i tlaka, te savjetovanja s nutricionistom.

– Pozivamo sve udruge, ugostitelje, ribare, školarce, mame i tate. Oformite svoj tim i prijavite se na turnir – poručuju iz Općine Tribunj pozivajući sve koji žele da se pridruže manifestaciji i prijave na sudjelovanje na turnirima u malom nogometu, basketu i graničarima.

Na Danu sporta i zdravlja održat će se i natjecanje u nordijskom hodanju, kao i spora utrka na biciklima na kojoj će pobjednik biti onaj koji zadnji dođe na cilj, a organizirane su i igre za djecu vrtićke dobi.

tribunj

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.