Fešta pive i janjetine večeras u Tribunju

Večeras će se održati tradicionalna “Fešta pive i janjetine” ,svojevrsna uvertira u Tradicionalne tribunjske magareće trke, među Tribunjcima poznata još i pod nazivom “Bavaria”. Za ovogodišnu “Bavariu” su za vas Luka, Joso, Ante & Co. pripremili vrsnu domaću janjetinu uzgojenu na 100 % prirodan način – od janjaca uzgojenih na pašnjacima zaleđa Šibensko-kninske županije (Radučić kod Knina), a koju ćete zalijevati ovog puta s Ožujskim pivom.

Za sve one koji nisu baš pivoljupci osigurano je domaće vino i široka paleta žestokih pića po popularnim cijenama.
U glazbenom dijelu fešte za zabavu do sitnih sati zaduženi su Mile Perkov & Johnny Walkersi te Ansambl Bracera, a kao što je dosad već uvriježeno na ovoj manifestaciji – u pauzi će se izvlačiti skupine jahača za prvi, kvalifikacijski dio 49.-ih Tradicionalnih tribunjskih magarećih trka. Naravno, vođenje tog dijela programa odraditi će ko drugi nego voditelj svih najvećih tribunjskih fešta, maestralni Goran Ferara

foto: Dinko Bažulić

izvor :TZ Općine Tribunj

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.