Novi dan, nova akcija

FOTO Grubelić je baš zapeo za uvođenje reda na plažama. I očito mu dobro ide

Marko Grubelić, načelnik Općine Tribunj, nastavlja akciju skupljanja stvari s plaža, koje su nemarni kupači ostavili za ‘rezervaciju’ mjesta u hladovini.

‘Danas smo bili u posjetu plaži Zamalin, Bristak i Sovlja i, kao što možete vidjeti na slikama, znatno je manja količina sakupljenih napuštenih stvari. Mogu reći da sam zadovoljan tom činjenicom. Vidjet ćemo kakvo će stanje biti sutra’, poručio je Grubelić na Facebooku.

Iako je jučer najavio kako će, ukoliko se ta praksa nastavi, prikupljene stvari odvesti na otpad, prihvatio je sugestije građana.

– Zahvaljujem ljudima koji su mi sugerirali da pokupljene stvari po koje nitko ne dođe ne bacamo, već da ih doniramo nekom od azila za životinje. Tako ćemo i napraviti – zaključio je Grubelić.

Podsjetimo, jučerašnjim je statusom tribunjski načelnik objavio ‘rat’ kupačima koji ostavljaju ručnike i ležaljke na plažama kako bi sačuvali ‘dobre pozicije’.

Grubelić ‘mete’ nered s plaža: ‘Svi koji se zažele svojih stvari iz hladovine, mogu ih pronaći u dvorištu Općine’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.