FOTO Vatrogasci ugasili buktinju na brodu, spašena jedna osoba: Uspješno odrađena vježba ‘Marina Tribunj’

InfoVodice

Redovna vježba zaštite i spašavanja pod nazivom ‘Marina Tribunj 2018’, koja se odrađuje u cilju što kvalitetnije pripreme za nadolazeću požarnu sezonu i radi provjere osposobljenosti organiziranih operativnih snaga zaštite i spašavanja, održana je jučer u tribunjskoj marini.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Vodice u 9,30 sati dobili su dojavu da gori plastični brod dug osam metara sa stalnim vezom u marini Tribunj. Na teren su uz njih odmah izašli i djelatnici hitne pomoći. Jedna je osoba ozlijeđena, a djelatnici marine započeli su gašenje požara i postavljanje plutajuće brane do dolaska vatrogasaca.

marinat_2
InfoVodice

Vježba se održala u suradnji s Državnim uredom za zaštitu i spašavanje, Područnim uredom za zaštitu i spašavanje Šibenik, a sudjelovali su JVP Vodice, DVD Vodice, DVD Tisno, DVD Pirovac, služba hitne medicinske pomoći, policija, Kapetanija i djelatnici marine, javlja InfoVodice.

InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.