Rezervacije hladovine

Grubelić opet ‘mete’ nered s plaža, ali uvodi nova pravila

Marko Grubelić, načelnik Općine Tribunj, odlučio je definitivno stati na kraj svima koji rezerviraju mjesto u hladovini na tribunjskim plažama i to metodom koja, čini se, najviše boli – novčanom kaznom, a danas je obišao plaže Bristak, Zamalin i Sovlja.

– Prema već poznatoj proceduri, stvari možete pokupiti u dvorištu općinske zgrade, međutim naglasili bi jedan ‘novitet’ , a to je da još samo ovaj put možete svoje stvari dobiti natrag – besplatno. Od sljedećeg puta ćete morati potpisati preuzimanje stvari te dati svoje osobne podatke kako bismo vam mogli na kućnu adresu poslati uplatnicu s novčanom kaznom – poručio je Grubelić građanima koji rezerviraju hladovinu.

Naime, Odluka o komunalnom redu Općine Tribunj propisuje da je na prirodnim i uređenim plažama zabranjeno nakon korištenja plaže ostavljati ručnike, rekvizite za plažu i druge stvari osobne namjene a sve u svrhu rezervacije plažnog mjesta te će osobe koje to rade biti kažnjene u iznosu od 500 do dvije tisuće kuna.

Podsjetimo, Grubelić je počeo uvoditi red na plažama krajem srpnja kada je sa svojim zamjenikom pokupio stvari s plaže Zamalin te ih odnio ispred općinske zgrade. Bilo je to prvo upozorenje, a sad je izgleda odlučio podignuti borbu na jedan veći nivo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.