Podržala ih i oporba

Mjere pomoći pravnim i fizičkim osobama u Tribunju. Načelniku i zamjeniku manje plaće

Općinsko vijeće Općine Tribunj je na sjednici održanoj u srijedu donijelo niz mjera pomoći fizičkim i pravnim osobama na području Općine Tribunj i to u vidu umanjenja i odgađanja naplate po određenim osnovama, a mjere uključuju i smanjenje plaća načelnika i zamjenika od 30 posto u periodu na tri mjeseca.

– Prije svega, naglasio bih da se radi o sveobuhvatnim mjerama pomoći za koje slobodno mogu kazati da su najrazrađenije i najkonkretnije na području cijelog Jadrana. S navedenim se složila i oporba, a što potvrđuje da je studiozan i konkretan pristup problematici u ovom slučaju bio i više nego potreban, pa je samim time trebalo i više vremena za konkretne i odmjerene mjere pomoći – kazao je načelnik Tribunja Marko Grubelić.

Riječ je o prvom setu mjera, kako kaže Grubelić, koje će se revidirati krajem turističke sezone, te će se, ukoliko se pokaže potrebnim, ići s novim mjerama rasterećenja i pomoći koje su u domeni Općine Tribunj, Turističke zajednice i Mjesnog poduzeća.

Sve mjere načelnik Grubelić je objavio na svojoj Facebook stranici, priloženoj ispod teksta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.