Nastavlja se otočna liga: 3bunj Trail početkom listopada

Zimske trkačke lige sve su popularniji način druženja s istomišljenicima, omogućavaju doživljaj utrke kroz dio godine u kojem nema velikih utrka. Upravo tim povodom AK Okit Vodice organizirao je Otočnu zimski ligu u trčanju. Početkom godine su održane tri utrke na otoku Prviću, Murteru i Zlarinu. Liga se nastavlja početkom listopada u Tribunju

– Nakon što smo protekle dvije jeseni organizirali trek utrku, odlučili smo se ove sezone na promjenu u trail pa da svima skupa olakšamo. Usput, priključili smo se Otočnoj trail ligi koja je lanjske zime startala pod organizacijskom palicom Atletskog kluba ‘Okit’, tako da će 3bunj Trail ujedno biti i 4. kolo Otočne trail lige, rekli su organizatori utrke u Tribunju.

Utrka će se održati u subotu, 07. listopada 2017. na tri staze. Uz dosadašnje ‘Đir’ i ‘Challenger’, od kojih prva obuhvaća 10 km škrapa, makadama, poljskih putova i suhozida, a druga 20 km sličnog terena (dobro, maaalo više škrapa i škrila) tu je i staza ‘Điri攑duga 6 km koja će voditi po makadamu, poljskim stazama te suhodzidu, a namjenjena je za mališane i njihove roditelje, piše portal infovodice.

Kao i dosad, cilj ovakvog natjecanja poticati je zdrav, sportski način života te skrenuti pažnju na prirodne ljepote općine Tribunj i Šibensko – kninske županije, poručuju organizatori.

Tehničke podatke za natjecatelje poronađite ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.