Obavijest o naplati parkinga na području Tribunja

Na području Općine naplata parkinga vrši se na šest lokacija – centralni parking u mjestu, Trg Pijaca (ispred crkve), plato uz Tržnicu Tribunj, plaža Zamalin, plaža Bristak te plaža Sovlja.

Automatska naplata parkinga u Općini Tribunj započela je u ponedjeljak, 01. lipnja 2015. u vremenu od 00:00 do 24:00 sata preko parkirnih automata na području Trga Pijaca i Tržnice Tribunj dok će naplata na centralnom parkingu započeti u ponedjeljak 08. lipnja 2015.

Zabrana prometovanja na poluotoku svakog dana nakon 10 sati (vrijeme dostave) stupa na snagu 15. lipnja 2015. godine.

Automatska naplata parkinga na plažama Zamalin, Bristak i Sovlja također započinje 15. lipnja 2015.

CIJENE PARKIRANJA

Cijene parkinga na centralnom parkiralištu ostaju iste kao prethodnih godina. Moguće je platiti parking po satu te parkirati s povlaštenom mjesečnom kartom. Cijena parkinga po satu je 6 kuna.

Na Trgu Pijaca (ispred crkve) moguće je platiti parking samo po satu i cijena iznosi 6 kuna.

Na platou Tržnice Tribunj te na plažama Zamalin, Bristak i Sovlja moguće je kupiti dnevnu kartu ili plaćati po satu. Cijena parkinga po satu je 6 kuna, a cijena dnevne karte iznosi 25 kuna.

AUTOMATIZIRANA NAPLATA

Na svih šest lokacija vrši se automatizirana naplata parkinga preko parkirnih automata. Kontrolu naplate vrše djelatnici Mjesnog poduzeća d.o.o. na samom parkiralištu.

POVLAŠTENE MJESEČNE KARTE

Povlaštene parkirne karte kao i dosadašnjih godina mogu se koristiti samo na centralnom parkiralištu te na plažama Bristak i Sovlja (zemljani dio)

Cijena povlaštenih parkirnih karata ostaje ista kao i prethodnih godina i iznosi 80,00 kuna za osobe s prebivalištem u Tribunju kao i osobe koje posjeduju vikend-objekt u Tribunju.

Iznajmljivači turističkog smještaja parkirnu kartu plaćat će također po staroj cijeni od 220,00 kuna.

Povlaštene mjesečne karte odnosno magnetske kartice mogu se uzeti u Mjesnom poduzeću d.o.o. u zgradi Općine svakim radnim danom od 08:00 do 11:00 te od 12:00 do 14:00 sati, počevši od srijede 03. lipnja 2015.

Kaucija za magnetske kartice iznosi 40,00 kuna i plaća se jednokratno pri preuzimanju kartice. Rok za vraćanje lanjskih kartica je istekao.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.