OGLASIO SE VOZAČ ATP-a: Djecu sam iskrcao s razlogom

Nakon što je Šibenski portal jučer objavio priču ogorčene majke iz Tribunja (podaci poznati redakciji) koja se javno požalila da je, prekjučer, uslijed vremenskih neprilika, vozač šibenskog Autotransporta dovezao srednjoškolce do dućana Angulja u Vodicama koji je od Tribunja udaljen više od jednog kilometra, beščutno iskrcao putnike, otišao za Šibenik i u takvim ih uvjetima ostavio da pješače do kuće, javili su nam se nadležni iz ATP-a Šibenik.

Oni pak kažu da nije bilo baš tako. Naime, vozača su, kako tvrde, na mjestu gdje su bili najveći problemi s poplavom, zaustavili vatrogasci i policijski službenici. Cesta je bila zatvorena, a ni sam vozač nije odmah mogao okrenuti se i otići u Šibenik, već je morao pričekati njihovo ‘dopuštenje’.

Nadalje,  iz šibenskog ATP-a kažu da je vozač djeci predložio da nazovu roditelje, na što su se svi očito oglušili i uputili se pješice prema Tribunju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.