Okrugli stol o udomiteljstvu za djecu

Centar za socijalnu skrb Šibenik u partnerstvu s Centrom za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje – Sirus te Centrima za socijalnu skrb: Hrvatska Kostajnica, Požega i Sisak provodi trogodišnji projekt Program podrške razvoja udomiteljstva za djecu. Projekt je financiran od Ministarstva socijalne politike i mladih.

Ciljevi Okruglog stola su upoznati sudionike s problemima djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi i pojasniti što je udomiteljstvo, kako se postaje udomitelj i druga važna pitanja o udomiteljstvu.

Dionici projekta žele uspostaviti i razviti partnerstvo s relevantnim ustanovama i organizacijama u promociji udomiteljstva za djecu stoga pozivaju sve zainteresirane stručnjake s područja općine Tribunj kako bi pridonijeli radu Okruglog stola i  razvoju usluga udomiteljstva za djecu kao važnog elementa prevencije institucionalizacije djece bez odgovarajuće skrbi na području Šibensko-kninske županije.

Okrugli stol održat će se u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Šibenik u utorak, 21. listopada 2014. godine s početkom u 12,30 sati.

Svi zainteresirani svoj dolazak trebaju potvrditi putem e-mail adrese czss@si.t-com.hr ili na tel. 022/201-222.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.