Okušajte se u trčanju po škrapama i škrilama na trećem izdanju ‘3bunj Traila’

Sportsko-rekreativno natjecanje ‘3bunj Trail’ održat će se 7. listopada, pa iz Općine Tribunj pozivaju sve zainteresirane šetače, trkače, pustolove, rekreativce i sportaše da se okušaju u novom izdanju utrke kojoj je cilj poticanje na zdrav način života i skretanje pozornosti na prirodne ljepote Šibensko-kninske županije.

– Iskušajte škrape oko Zaglave, škrile Kamene, puteljke i suhozide naše Križine. Ove godine nudimo vam tri staze, prema svačijemu guštu. Ostali smo vjerni našim dosadašnjim stazama ‘Đir’ i ‘Challenger’, od kojih prva obuhvaća 10 kilometara škrapa, makadama, poljskih putova i suhozida, a druga 20 kilometara sličnog terena. Ovakav tip natjecanja zabava je za cijelu obitelj stoga ne zaboravite povesti vaše mališane za koje smo pripremili treću stazu – ‘Đirić’, dugu 6 kilometara koja će ih voditi po makadamu, poljskim stazama te suhodzidu – najavljuju organizatori ‘3bunj Traila’.

Prijave su otvorene do 2. listopada preko stranice stotinka.hr, pa uz plaćanje startnine natjecatelji dobivaju puni startni paket koji uključuje hranu i majicu.

Startnina za ‘Đir’ i ‘Challenger’ iznosi 110 kuna, dok za ‘Đirić’ iznosi 30 kuna i uključuje osiguranje za djecu za vrijeme utrke, startni broj, orijentacijske upute, majicu, okrjepu duž staze i na cilju, ručak nakon trke te medicinsku pomoć.

Svi natjecatelji koji se prijave organizatoru na e-mail 3bunjtrek@gmail.com za ‘Đir’ i ‘Challenger’ nakon 2. listopada i na dan utrke plaćaju startninu od 50 kuna i dobivaju nepotpuni startni paket, odnosno osiguranje za natjecatelje za vrijeme utrke, startni broj, orijentacijske upute, okrjepu duž staze i na cilju te medicinsku pomoć, poručuju organizatori natjecanje.

Detalje o prijavama i načinu uplate startnine provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.