Pridruži se – Aktivni u mirovini

Općini Tribunj skoro milijun kuna za projekt čiji je cilj povećati kvalitetu života umirovljenikaFoto: Facebook

U Općinu Tribunj stiže novih  992.124 bespovratnih kuna  i to u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava ‘Pridruži se – Aktivni u mirovini’, tribunjske Udruge umirovljenika kao nositelja i Općine Tribunj kao partnera. Ugovor su potpisali Ema Grubišin, predsjednica Udruge umirovljenika i Ante Perkov, zamjenik načelnika Općine Tribunj.

Glavni cilj projekta je omogućiti povećanje kvalitete života i socijalnu uključenost umirovljenika na području općine Tribunj kroz provedbu aktivnosti i sadržaja namijenjenog njima. Cjelokupne projektne aktivnosti su usmjerene i prilagođene sa ciljem aktiviranja umirovljenika.

– Ono što bih napomenuo jest činjenica da Općina Tribunj, osim ulaganja u infrastrukturne projekte kao što su plaže, šetnice, dječji vrtić, nogostupi, uređenje zelenih površina i slično, konstantno radi na području ulaganja u svoje stanovnike, svih uzrasta. Navedeno je, osim redovnih aktivnosti, bilo vidljivo kroz projekt Zaželi i projekt smjenskog rada u dječjem vrtiću – poručio je načelnik Marko Grubelić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.