Pučka komedija ‘Rodijaci’ u Tribunju

Pučka hit komedija ‘Rodijaci’ u izvedbi glumaca HNK iz Mostara, Mire Barnjaka i Velimira Pšeničnika Njirića na rasporedu je u petak u 20.30 sati u Kulturnom centru u Tribunju.

Ulaznice se prodaju u Turističkoj zajednici Tribunj po cijeni od 60 kuna, a to je tek početak kvalitetnih i zanimljivih kazališnih gostovanja u Tribunju.

Riječ je o komediji u kojoj su glavni likovi dva priprosta hercegovačka gastarbajtera u Njemačkoj. Tema koja je i sada aktualna, a kroz komične i zanimljive dogodovštine ta dva lika publiku će nasmijati do suza.

U ovoj jednosatnoj komediji s dva lica, Stipana i Matišu glume Miro Barnjak i Velimir Pšeničnik Njirić, koji potpisuje i režiju.

Gastarbajteri iz pera Petra Miloša na duhovit način oslikavaju vrijeme u kojem živimo i razdoblje rata koje je iza nas, kao i događaje iz života dvojice hercegovačkih gastarbajtera koji na pola nepismeni, bez znanja, rade u Njemačkoj.

A događanja počinju kada jedan od njih dvojice dobiju odbijenicu za penziju. Radnja se događa u zapuštenoj gastarbajterskoj sobici negdje u Njemačkoj.

Rodijaci B1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.