Roditelji, upišite djecu u Dramsku radionicu Tribunj

Dramska radionica Tribunj u potrazi je za novim članovima. Upisi djece su već počeli te se roditelji mogu javiti na broj Kulturne udruge Tribunj 022 447 170 ili na broj voditeljice Lucije Cvitan 095 555 7274. 

Dramska radionica osmišljena je prvenstveno u svrhu razvoja govora i komunikacijskih vještina.

– Sva djeca dobijaju priliku izraziti se na posve nov način. Gluma je jedan od segmenata dramske radionice te pomaže u razvoju samopouzdanja, otklanja sramežljivost i povučenost te potiče kreativnost u mnogo oblika. No, dramska radionica Tribunj se također bavi i građanskim odgojem i pomaže djeci u raznoraznim aktivnostima te otkrivanju dječjih talenata i kreativnosti – poručuju iz tribunjske dramske radionice.

Djeca su dosad odradila već 15-ak humanitarnih priredbi za onu djecu i odrasle kojima je pomoć bila potrebna, a to će nastavit radit i dalje. 

– Sva djeca koja nam se žele priključiti I sudjelovati u našim novim projektima i nastupima, neka slobodno dođu i uživaju skupa s nama. Svako dijete je dobrodošlo u našu dramsku radionicu – pozivaju iz dramske radionice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.