Tribunjski sportski ribolovci ostvarili niz uspjeha

U protekla četiri vikenda održavala su se Županijska prvenstva Šibensko-kninske županije u sportskom ribolovu u devet kategorija. ŠKRM “TRIBUNJ” nastavio je dominaciju u županiji te bio daleko najuspješniji klub na prvenstvima. Među članovima ŠKRM-a pojedinačni prvaci postali su Josip Perkov u kategoriji U-12, Stipe Bačić u kategoriji U-16, Marin Perkov Stipičin u kategorijama U-21 obala i U-21 brodica, Olivera Matičev u kategoriji seniorki i Stjepko Kesić u podvodnom ribolovu.
sportski_ribolov_tribunj2
Ekipno je ŠKRM “TRIBUNJ” osvojio čak šest prvih mjesta i to u kategorijama U-12, U-16, U-21 brodica, seniorke, seniori s obale te u podvodnom ribolovu. Osim prvih mjesta osvojeno je i pet pojedinačnih drugih mjesta i dva treća mjesta. Također, osvojeno je pet ekipnih drugih mjesta i tri treća mjesta.
Ovim uspjesima članovi kluba su osigurali čak petnaest nastupa na međužupanijskim prvenstvima, tako da će ŠKRM “TRIBUNJ” poslije kluba “ZUBATAC” iz Zadra na njima biti najzastupljeniji klub.
sportski_ribolov_tribunj

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.