Tribunjsko Općinsko vijeće ponovno traži članove Savjeta mladih

Općinsko vijeće Općine Tribunj treći put objavilo je ponovljeni javni poziv za isticanje kandidatura za članove Savjeta mladih Općine Tribunj. Prijedlozi kandidata za članove Savjeta mladih podnose se u pisanom obliku najkasnije do 20. ožujka 2015. godine.

Savjet mladih Općine Tribunj je savjetodavno tijelo Općinskog vijeća koje se osniva u cilju aktivnog uključivanja mladih u javni život Općine Tribunj te promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na lokalnoj razini.

U Savjet mladih Općine Tribunj mogu biti birane osobe s prebivalištem ili boravištem na području općine Tribunj koje u trenutku podnošenja kandidature imaju od navršenih petnaest (15) do navršenih (30) godina života.

Pravo isticanja kandidata za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike imaju udruge mladih i udruge koje se bave mladima, te drugi registrirani oblici organiziranja mladih sa sjedištem na području općine Tribunj, kao i neformalne skupine mladih, a koje se moraju sastojati od najmanje 10 mladih.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.