Udruga Tribunj počela pripreme za doček Nove godine

Udruga Tribunj, nakon brojnih kulturnih i sportskih događanja koja su organizirali upravo proteklo ljeto, već pripremaju nova događanja, s naglaskom na organizaciju dočeka Nove godine.

PRIPREME U DUBOKOJ FAZI

–   Dragi naši facebook pratitelji, evo nakon što je manifestacijski puno i zahtjevno lito iza nas okrećemo se novim (starim) događanjima. Pogađate, riječ je o Novoj godini te danima prije i poslije nje. Naravno, sve to će se održavati u sada već popularnom šatoru koji će biti smješten na velikom parkingu. Pripreme su već u dubokoj fazi te se radi na produljivanju ponude, a samim time i zabave! Nadamo se da ćete se i ove zime družiti s nama na parkingu i da ćemo napraviti još bolji štimung nego lani, te da se mještani našeg Tribunja neće razočarati.
Željno iščekujemo i ovu Novu godinu. Živi, zdravi i veseli bili!-piše na facebook profilu Udruge Tribunj.

Podsjetimo, lani su članovi udruge organizirali novogodišnji program u trajanju od čak četiri dana, a fešta je započela tribunjskim starim igrama, u šatoru se bacilo na trešetu, briškulu, na ruku, muru i ostale tradiconalnim igrama.

SHOW LEGENDE

Drugi dan bio je rezerviran za Agro sajam i nastupe tribunjskih mandolinaša i Pjevačkog zbora ‘Sv. Nikola’. Treći dan bio je rezerviran za najmlađe, organizirana je ‘Mala Nova godina’, a u najluđoj noći u godini Tribunjce i njihove goste zabavljao je bend ‘Show legende’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.