Završava sportsko edukativna akcija ‘Misec muvinga ’14”

Edukativno – humanitarna akcija “Misec muvinga ’14” koju su tijekom svibnja na području Općine Tribunj provodile tribunjske sportske udruge s partnerima i u kojoj je dosad kroz tri tjedna sudjelovalo više od dvjesto sudionika svih uzrasta došla je do svog posljednjeg vikenda posvećenog sportu i atletici, kraljici sportova, pa će stoga ove subote, 31. svibnja 2014., manifestaciju zatvoriti Tribunjski maraton, kako je i bilo predviđeno.

No, zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile istok Hrvatske cijela akcija dobila je i humanitarnu dimenziju. Nadamo se dobrom odazivu mještana i gostiju koji su i u dosadašnjem prikupljanju donacija za poplavljena područja pokazali veliko srce i zajedništvo.

Program ove subote starta u 18,30 sati Humanitarnim tribunjskim maratonom koji će se kretati na ruti: parking, Put Sovlja – Zamalin – Podvrh – otok – Ribarska – parking, a nastavlja se na parkingu plesom zumba® fitness grupe Ornele Vuković.

Sportski dio zatvorit će se u 21 sat proglašenjem pobjednika i performansom “Pozdrav ljetu”.

Odličnu hranu i promotivne cijene pića osigurat će Lovačko društvo “Kamenjarka” i organizatori, a u zabavnom programu nastupaju pjevačka skupina “Sv. Nikola” i grupa Levanat. Sav novčani prilog koji se prikupi donirat će se za potrebe ljudi na poplavljenim područjima u Slavoniji.

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.