Uređenje obalnog pojasa, kod obale sv. Martina-istočno od mosta

Obzirom na velik interes  mještana naselja Tisno u vezi gradnje obalnog pojasa u naselju , istočno od mosta- obala sv. Martina, šibensko-kninska županija, točnije upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju donio je rješenje o izmjeni i dopuni lokacijske dozvole kojom je izmijenjeno rješenje uređenja obalnog pojasa u Tisnom, na način da se skrati duljina nove obalne linije, odnosno poveća udaljenost od pokretnog mosta u Tisnom.

tisno2

-U daljnjem postupku,  zatražit će se od nadležnog upravnog odjela za pomorstvo promet i otočni razvoj šibensko-kninske županije da se odrekne žalbe da bi  navedeno rješenje o izmjeni lokacijske dozvole postalo pravomoćno.

tisno3

U postupku koji je prethodio utvrđen je prijedlog granice pomorskog dobra i dato ovlaštenje za ishodovanje lokacijske dozvole za predmetni zahvat, a sukladno prostornom planu šibensko-kninske županije i prostornom planu uređenja Općine Tisno-priopćio je v.d. pročelnika Novica Ljubičić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.