VELIKA REFLEKSIJA: Mladi Nizozemci, Austrijanci i Talijani na razmjeni mladih u Pirovcu

U okviru projekta „Velika refleksija“ kojeg u suradnji s inozemnim partnerima/udrugama za mlade iz Nizozemske, Austrije, Italije i Malte provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, započela je razmjena mladih. Razmjena u kojoj sudjeluje 25 mladih i njihovih voditelja održava se od 17. do 23. kolovoza u PRONI-jevom Trening centru u Pirovcu, gdje mladi raspravljaju o svojim iskustvima, potrebama i očekivanjima od profesionalnog rada s mladima.

Tijekom razmjene, mladi će uz pomoć voditelja definirati zaključke te proizvesti materijal koji će se koristiti za širenje poruka voditeljima rada s mladima i donositeljima odluka diljem Europe. Također, mladi će raditi i na razvoju svojih osobnih vještina i kompetencija u području rada s mladima.

Projekt „Velika refleksija“ financiran je od strane Europske unije kroz program Erasmus+, kojeg u Republici Hrvatskoj provodi Agencija za mobilnost i programe Europske unije

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.