Dvojnik iz Vodica

Ako Petar Grašo odluči na godišnji, ovaj Vodičanin mogao bi davati autograme umjesto njega

Novi imidž Vodičana Ivana Bareše Singiseca neodoljivo podsjeća na popularnog pjevača Petra Grašu – što zbog kose, što zbog brade… pa kad još na to doda i zatamnjene naočale! Bareša i inače pjeva kad god stigne te ima tetoviranu upravo pjesmu ‘Ako te pitaju’, piše Infovodice.
– Naravno da me veseli svaki poziv da zapjevam. Trenutno san mandolinist i drugi tenor u grupi Laganini na što sam posebno ponosan, kao i na momke oko sebe. Ovim putem želim im se zahvaliti na pruženoj prilici, posebice Krešimiru Španji koji me i pripozna, kazao je Ivan Bareša.

Često ga upravo tako i najave, kao vodiškog Petra Grašu, a zatim s njim zapjevaju koju njegovu.

– Valjda to dolazi zbog brade ili naočala, ali ne može mi smetati usporedba s nekim tko drži prvo mjesto na našim ljestvicama zadnjih godina pa je to zapravo i čast – kaže.

Ipak, Bareša je svoj imidž mijenjao radi sebe, a ne zbog Graše. Kaže, isti je kao i prije 15 godina iako je u međuvremenu tetovirao na sebi pjesmu ‘Ako te pitaju’.

– Ta pjesma mi je njegova najdraža i za njega imam samo riječi hvale, ali Oliver mi je ipak idol i njegova ‘Moj galebe’. A i njih dvojica su jako visoko pa se ne mogu stavljati u njihov koš. Hoću li ja jednom doći u to nebo? Nije na meni, jer u glazbi sada igra veza – smatra Bareša.

Životni mu je san zapjevati na Splitskom festivalu za što se nada da bi se dogodine moglo ostvariti.

– Pivam iz duše i gušta. Obožavam kad su ljudi oko mene ili nas zadovoljni, sritni i raspivani. To me ispunjava i to je predivan, ali i neopisiv osjećaj. Malo to tko može – priča.

Istaknuo je da je od svoje 15 godine, pa sve do sad, toliko svirki odradio da im nema broja, ali i priznao da i on ima svoju ‘Danijelu’.

– Imam ju i strogo ju držim u tajnosti jer mi svoju privatnost ne dajemo nikome – zaključuje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.