Bivša zgrada Šibenke u Šepurini dobiva novu fasadu

Grad Vodice i tvrtka Agrad Projekt iz Šibenika potpisali su ugovor o izvedbi fasaderskih radova na bivšoj zgradi Šibenke u Šepurini na otoku Prviću.

 Nakon što su proljetos, zajedničkim snagama, članovi Poljoprivredne zadruge Prvić Šepurine i ostalih otočnih udruga uz financijsku pomoć Grada Vodica koji je za ove radove izdvojio 120.000,00 kuna, uredili unutrašnjost zgrade i osposobili ju za rad i potrebe Mjesnog odbora Šepurine, ali i za članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva te za organizaciju raznih društvenih zbivanja i kulturnih događanja, probe i djelovanje svih otočnih udruga, pa čak i za rekreaciju, Grad je osigurao i daljnja sredstva za vanjsko uređenje zgrade.

Novim nedavno potpisanim ugovorom vrijednim 150.000,00 kuna obuhvaćeni su radovi uređenja vanjskih zidova zgrade. Uređenje bi trebalo započeti slijedeći tjedan i, prema ugovoru, biti završeno u roku od tri mjeseca.

prvic sepurina

Izvor: InfoVodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.