Blokada ACI Marine Vodice: ‘Ukoliko do 05. kolovoza 2016. ne dobijemo odgovor’

ilustracija

Prije dva tjedna povodom otvaranja radova na vodičkoj zaobilaznici tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodin Oleg Butković najavio kako će ACI-a uskoro dobiti novu upravu te da će se problem povećanja cijene vezova za domicilno stanovništvo koji su privezani na gatovima D i H riješiti u što skorijem roku, piše infovodice.

Također, ministar Butković naglasio je kako je upoznat s zahtjevom Vodičana da se predmetni gatovi izuzmu iz koncesije te da će taj zahtjev biti riješen do kraja mjeseca srpnja.

Međutim, iako je ACI dobio novu upravu, do dana današnjeg nikakvo službeno priopćenje od ACI-a, Grada Vodica, ni od Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture vezano za navedene zahtjeve Vodičana nije pristiglo na adresu uprave ŠRK Mali porat

– Čekamo do 5. kolovoza, 2016. godine. Ukoliko do tada ne dođe do vraćanje cijena na one iz 2015. godine i radnji glede izuzimanja predmetnih gatova iz koncesije koja je potpisana sa ACI-em, idemo u blokadu ACI Marine Vodice. – poručuju iz ŠRK Mali porat te zaključuju

– Nećemo dozvoliti da naši ljudi budu ucjenjivanji danas od ACI-a, a sutra od turske Dogus grupe!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.