Bore Šprljan ljubav prema ‘Juri’ ovjekovječio je tetovažom, a sada je postao i zvijezda spota

Vodički pjesnik i glazbenik Krešimir Španja nakon glazbenih uspješnica posvećenih ‘Konobi’ i ‘Šaši i pulenti’ izdao je novu pjesmu posvećenu gemištu od Jure.

Glavna uloga u spotu kojeg je snimao i režirao Jurica Cindrić, pripala je Bori Šprljanu – Fabovu koji je vjeran šibenskom stolnom vinu Juri više od 30 godina, a svoju je veliku ljubav ovjekovječio i tetovažom Jure na svom lijevom ramenu.

– Ovo je još jedna moja pjesma posvećena Dalmaciji i njegovom čovjeku i običajima. Poznato je da je Dalmatincima omiljeno piće upravo gemišt, a brojnim starijim generacijama Vodičana bio je to gemišt od Jure, čuvenog vina šibenske Vinarije. Inače, koautor teksta i glazbe je Tonči Lasan, koji potpisuje i aranžman skladbe – kazao je za portal Infovodice Krešimir Španja.

A upravo je Toni Lasan jedan od najzaslužnijih za pjesmu ‘Gemišt’.

– Zajedno kao autori idemo dalje i smatram da smo dobitna kombinacija nas dva. Njegovo znanje i iskustvo mi puno pomaže u gradnji glazbene karijere te mu se posebno još jednom zahvaljujem kao svom glazbenom Ocu– zaključio je Krešimir Španja..

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.