Branka sa suzom u oku nakon 12 godina predala Vodice Nelki

Zbog saborskih obaveza Branke Juričev Martinčev i njezine želje da se primopredaja vlasti u Vodicama održi u radni dan kada su svi zaposlenici gradske uprave na poslu, Nelka Tomić, od 7. lipnja i službeno gradonačelnica Vodica, ‘ključeve Grada’ preuzela je jutros.

Gradonačelnici Nelki Tomić i njezinom zamjeniku Stipi Bosotinu, bivša je gradonačelnica još jednom čestitala na povjerenju koje su im ukazali građani Vodica naglasivši kako su time dobili obavezu i preuzimaju veliku odgovornost vođenja grada.

DSC07451

– S obzirom na podršku koju ste dobili i s obzirom na službe od gradskih do djelatnika u našim komunalnim tvrtkama i ustanovama, uvjerena sam da ćete uz znanje koje imate znati prepoznati ono što je najpotrebnije za naš grad i nastaviti voditi dobre projekte ovog grada, a isto tako uvesti brojne novine koje naši građani zaslužuju, poručila je Juričev Martinčev.

Rekla je i kako grad predaje novoj gradonačelnici bez ikakvih zaduženja te nakon 12 godina obnašanja gradonačelničke dužnosti zahvalila svim građanima i svim suradnicima u županijskim i državnim institucijama koji su pomogli u realizaciji brojnih programa i projekata u Vodicama.

– Ja ću uvijek biti otvorena za suradnju, a moja je obveza i dužnost kao saborske zastupnice da učinim sve ono što mogu jer Vodice i Vodičani su u mom srcu i želim učiniti najviše što mogu, rekla je Branka Juričev Martinčev.

DSC07456

Nelka Tomić preuzela je popis započetih projekata u Vodicama i onih na kojima je potrebno još raditi te izvješće o stanju na računu Grada Vodica i službene kartice.

– Za mene i mog zamjenika ovo je važan trenutak u kojem se želim zahvaliti našoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev koja je za naš grad učinila mnogo, a ja ću se truditi nastaviti istim putem. Obećavam da nećemo iznevjeriti naše građane koji su nas izabrali. Među našim prioritetima će svakako biti dječji vrtić za kojim postoji hitna potreba i za koji je spremna projektna dokumentacija. Mi ćemo već na jesen krenuti u realizaciju tog projekta. Turističku sezonu dočekujemo s uređenim plažama i odmah će se pristupiti uklanjanju manjih nedostataka i dovršetku priprema za sezonu, kazala je Tomić.

Za bivšu gradonačelnicu Branku Juričev Martinčev posebno emotivan bio je domjenak koji je priredila za zaposlenike gradske uprave na kojem su je kolege dočekale s darovima i nije mogla sakriti suze koje su se nakupile u očima.

DSC07426

– Da sam se odlučila kandidirati i za četvrti mandat jedan od glavnih razloga bili bi svi vi koji ste mi u gradskoj upravi u svakom trenutku bili glavni oslonac i svi do jednoga kolege od povjerenja, rekla je Juričev Martinčev.

DSC07462

DSC07474

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.