Crveni križ Vodice poziva sve ljude dobre volje da se odazovu akciji ‘Solidarnost na djelu’

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice poziva sve ljude dobre volje da se u četvrtak i subotu godine priključe 46. sabirnoj akciji ‘Solidarnost na djelu’ Hrvatskog Crvenog križa i tako pomognu ljudima u potrebi.

Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane. Akcija će se provoditi u četvrtak  i u subotu na trgu ispred pošte s početkom u 9 sati, izvijestili su iz Crvenog križa Vodice.

Građani će moći donirati hranu, higijenu te novčana sredstava u zamjenu za bonove Crvenog križa iskazane u apoenima od 1 kune i 5 kuna. Prikupljena materijalna i financijska sredstva će se utrošiti u podmirivanje potreba korisnika Crvenog križa Vodice tokom cijele godine.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija ‘Solidarnost na djelu’ samo je jedna od akcija kojom se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

( Foto: arhiva/ Infovodice )

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.