“Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji” u prosincu u Vodicama

Peta međunarodna manifestacija «Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji» održat će se u Šibensko-kninskoj županiji 12. prosinca 2015. godine u Vodicama u hotelu Olympia.

Potrebna količina za ocjenjivanje je 1/2 litre maslinovog ulja. Ocjenjivat će se kemijski parametri (Zavod za javno zdravstvo Šibenik) i organoleptika (Udruga «OLEA», Šibenik – ocjenjivači koji su završili i dobili potvrdu za stručnu osposobljenost za kušače maslinovog ulja).

Cijena po uzorku iznosi 300,00 kuna u kojoj je pored troška kemijske i organoleptičke analize, fonda nagrada i svečana večera za jednu osobu na završnoj večeri dodjele priznanja i nagrada na Manifestaciji u Vodicama 12. prosinca 2015.

Uzorak ulja i uplata se može dostaviti u uljarama (koje budu sakupljale uzorke) ili uplatiti na žiro račun Udruge dalmatinskih uljara Vodice IBAN: HR6224070001100331920, u opis plaćanja obavezno staviti: Sudjelovanje na V Manifestaciji i ime i prezime, u poziv na broj odobrenja staviti MIBPG ILI OIB broj poljoprivrednog gospodarstva i isto sa uzorkom dostaviti osobno ili poštom na adresu udruge.

Zbog ograničenog broja uzoraka (maksimalno 200), prijave će se primati do 25. studenog 2015. godine s tim da organizator može skratiti rok prijava ukoliko se ranije zaprimi maksimalni broj uzoraka. Pravo na sudjelovanje imaju sve fizičke i pravne osobe koje su upisane u registar poljoprivrednih gospodarstva.

izvor:infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.