Dječji vrtić Tamaris obilježio Dan planeta zemlje brojnim aktivnostima

Dječji vrtić Tamaris ponosni pripadnik međunarodne zajednice „Eco schools” i nositelj zelene zastave pridružio se obilježavanju Dana planete Zemlje 22. travnja koji se obilježava na cijelom svijetu. S obzirom da nosimo titulu eko vrtića, tijekom cijele godine nastojimo razvijati svijest o važnosti brige za okoliš, pa smo tako u ovoj pedagoškoj godini uključeni i u međunarodnu kampanju „Little less/ Za manje otpada”, piše infovodice

Cilj kampanje je poticati razvoj ekološke svijest kod djece, roditelja i djelatnika vrtića kroz aktivnosti usmjerene na sprječavanje nastanka otpada, smanjivanje količine otpada i /ili njegovog štetnog utjecaja na okoliš, pravilno odvajanje i zbrinjavanje i odgovornog ponašanja prema prirodi.

Dan planete Zemlje obilježen je brojnim aktivnostima u svim skupinama, izletima i zelenom akcijom čišćenja i sadnje cvijeća u otpadne autogume i plastične boce na dvorištima svih objekata.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.