Do sredine lipnja novi streetball teren na vodičkoj Plavoj plaži

Nakon provedenog natječaja za uređenje sportskog igrališta na Plavoj plaži u Vodicama, tvrtka Građenje Split odabrana je za izvođača radova. Na gradskom terenu, donedavno neuređenoj zelenoj površini prekrivenom borovima, u ponedjeljak je počela izgradnja košarkaškog igrališta s odgovarajućom rasvjetom, a zatim će biti postavljene i tri fitness sprave za vježbanje na otvorenom. Ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosi nešto više od 620 tisuća kuna.

Igralište za streetball bit će izvedeno u službenim dimenzijama 18 puta 11 metara s odgovarajućom sportskom podlogom od sintetske gume i s tri vanjske sprave za fitness te će biti ograđeno zaštitnom ogradom, a svojim će sadržajem biti nadopuna već postojećoj umjetnoj stijeni za penjanje Kluba Balans koja se nalazi u neposrednoj blizini. Uz nova ulaganja u uređenje plaže od Punte do Bistaka, vodička zapadna plaža ove će sezone ponuditi svojim građanima i gostima mogućnost bavljenja rekreativnim sportskim aktivnostima.

Završetak izgradnje igrališta predviđen je sredinom lipnja.

tlocrt-plplaza

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.