Dođite i posjetite prvi Ulični festival u Vodicama

U zajedničkoj organizaciji TZ Vodice i LU More danas će se po prvi put u Vodicama održat će se Ulični festival. Osnovna ideja ovog festivala je ponuditi nešto novo i najstariji dio grada prikazati u jednom drukčijem svjetlu,piše infovodice.

– Već dugi niz godina postoji ideja da se fokus sa šetnice na rivi premjesti malo u pozadinu samog grada, jer sporedne ulice nisu toliko zamjećne i posjećene, a ima sadržaja koji se mogu ponuditi. – rekla nam je Manuela Srdarev, predsjednica LU More

– Odlučili smo da ove godine ulica od Guvna (Buvine kuće) do Crkve (Rokine galerije) bude mjesto gdje će se održati Ulični festival na kojem će sudjelovati vodički umjetnici koji će izlagati i prezentirati izradu svojih rukotvorina i suvenira. Od 18 do 20 sati održat će se dječja likovna radionica na kojoj će djeca crtati zastavice s motivima Vodica i života u Vodicama, a njihovi radovi će ukrasiti cijelu ulicu duž koje će se odvijati program. – rekla je na kraju Manuela Srdarev

Festival će upotpuniti Zračni teatar s umjetničko akrobatskom predstavom Kaleidoskop i performansom uličnih šetača na štulama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.