Dupinu izvadili oko, klackalica puna iverja: Vandalima nije trebalo dugo da unište nove sprave na vodičkom igralištu

Niti dva mjeseca nakon što su na dječjem igralištu u Vodicama u ulici Artina postavljene nove sprave, vandali su dio njih već uspjeli uništiti.

– Klackalica je puna iverja jer je greda skroz istrugana. Dupinu njihalici izvadili su jedno oko, a gospođa koja svakodnevno dolazi na igralište s djecom kaže da je svakog dana stanje sprava sve lošije – ispričala nam je mlada majka koja je poslala fotografije uništenih sprava.

klackalica igraliste klackalica2

Inače, krajem prošle godine na najpopularnije dječje igralište u Vodicama postavljena su dva nova tobogana i viseći most vrijedni oko 25 tisuća kuna, a početkom veljače u drugoj fazi radova nabavljena je ljuljalica na opruzi ‘Delfin’ i nova klackalica vrijedni 18.500 kuna plus PDV.

– Igralište smo obnovili u dvije faze tako da smo dotrajale sprave zamijenili novima. Inače, klackalica je opremljena sjedalima s ručkama te je kao takva prikladna za djecu s posebnim potrebama odnosno djecu smanjene pokretljivosti – kazao nam je Tin Kusanović, stručni suradnik za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo iz vodičke gradske uprave.

dupin igraliste njihalica

igraliste vodice

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.