Dvije nezaboravne noći koje su Vodice ispunile Jazz & Blues glazbom

Koncertom grupe Cubismo završen je ovogodišnji vodički Jazz & Blues festival čije je 12. izdanje donijelo pregršt glazbenih događanja i ispunilo Vodice jazz & blues glazbom.

Festival je u utorak otvorio Oridano Gypsy Jazz Band, kojeg čine mladi obrazovani glazbenici a program je završio nastupom Jean Toussaint & ZZ quarteta.

Drugu festivalsku večer otvorio je energični Delta Blues Gang, band iz Pule koji svira vlastitu jedinstvenu verziju bluza. Šećer na kraju za mnogobrojnu publiku bio je nastup popularnog Cubisma.

Svojim energičnim i živopisnim nastupom te ogromnom količinom pozitivne energije Cubismo je vodički amfiteatar pretvorio u latino plesnjak u kojem su odjekivali poznati ritmovi salse i cubane a brojni gosti rasplesali su se pod (konačno) zvjezdanim nebom.

Festival se održao u organizaciji TZ Vodice, a ljetni Jazz&Blues Festival pretvorio Vodice u omiljeno odredište za sve ljubitelje jazz-a i dobre glazbe.

IZVOR/FOTO: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.